Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan via onze website (klik Hier) ons online booking programma werkt 24/7 door, hier door is het altijd mogelijk een afspraak te plannen ook wanneer wij al gesloten zijn.

Tijdens onze openingstijden is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Hoe annuleer ik een afspraak?

Afspraken voor de zonnebank kunnen 2 uur vooraf gaande van de gereserveerde tijd kosteloos geannuleerd worden. word de afspraak niet tijdig geannuleerd word de afspraak 100% in rekening gebracht 

Afspraken voor de schoonheidssalon en nagelsalon kunnen 24 uur vooraf gaande van de gereserveerde tijd kosteloos geannuleerd worden. word de afspraak niet tijdig geannuleerd dan word de afspraak 50% in rekening gebracht, korter dan 4 uur van te voren of niet na gekomen afspraken  worden 100% in rekening gebracht.

Dit kan tijdens openingstijden telefonisch, en wanneer wij gesloten zijn via de mail info@revivebeauty.nl op deze manier kun je ook een afspraak binnen de tijd annuleren. onze mail word namelijk ook buiten openingstijden bekeken.

ik ben nog geen 18 mag ik wel zonnen?

Nee, gebruik maken van de zonnebank onder de 18 jaar is in Nederland verboden.

Helaas zul je nog even moeten wachten tot dat je 18 jaar en ouder bent.

Ik wil graag beginnen met zonnen.

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

wanneer je echt voor de aller eerste keer komt zonnen kun je dit het beste aangeven bij de opmerking van jou reservering.

wij sturen je dan een huidtype formulier die je in kunt invullen, doe je dit liever samen met ons? dan mag dat ook, wij hebben ze ook altijd bij de balie liggen.

wanneer we jouw huidtype weten kunnen wij een gepast zon advies geven.

Verstandig is om altijd met een lichtere zonnebank te beginnen (cabine 2) en houd er rekening mee dat niet iedereen meteen de volle 20 minuten kan zonnen ivm verbranden.

wanneer je bij ons bent zullen wij uitleggen hoe de zonnebank werkt en wat je moet weten.

Welke zonnecosmetica gebruiken jullie?

Wij werken met de producten van Devoted Creations,

Onze producten kenmerken zich door een basis van Aloë vera. Aloë vera werkt hydraterend en herstellend en is daarmee uitermate verzorgend voor de huid. Daarnaast bevatten onze producten hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten. Wij nemen zonnen serieus, en jouw huid ook. De producten van Devoted Creations worden jaarlijks kritisch bekeken, zodat jij ervan verzekerd bent dat jouw huid optimaal verzorgd wordt en dat je de best mogelijke bruiningsresultaten behaald.

We gebruiken de beste ingrediënten, nieuwste technologieën en ontwikkelen de meest innoverende bruiningscomplexen.

Enjoy your tan!